Waterpolo

El CN Sabadell vol allargar la marxa triomfal en la lliga

Waterpolo. Després d’una fase regular impol·luta, l’equip de Can Llong enceta les semifinals com a favorit contra un Terrassa tocat per la derrota en la Challenger Cup

L’Astralpool CN Sabadell i el CN Terrassa obren avui (20 h) a la Finetwork Aquàtics les semifinals al títol de lliga amb clar favoritisme per al conjunt de Can Llong. Tot i que ja no té cap possibilitat d’accedir a la final a 8 de la Champions, l’equip de Quim Colet ha dibuixat una trajectòria clarament ascendent en la competició europea i ha completat una fase regular de la divisió d’honor per emmarcar, amb ple de victòries (22 de 22) i assolint la primera plaça després de 21 anys.

El CN Terrassa, en canvi, haurà de girar full de la decepció majúscula en la tornada de la final de la Challenger Cup contra l’Apollon Smyrnis (14-18). “Hem estat horribles en defensa. Amb 18 gols en contra no es pot arribar enlloc”, va etzibar, autocrític, el capità Ricard Alarcon. En la fase regular de la divisió d’honor, l’equip de Dídac Cobacho ha ocupat la quarta plaça, amb un balanç de 14 victòries i 8 derrotes. En els enfrontaments particulars en la lliga, el CN Sabadell va vèncer amb autoritat tant en la primera volta (7-11) com en la segona (16-8). L’eliminatòria de semifinals és al millor de tres partits. Dijous es disputarà el segon capítol a la piscina de l’Àrea Olímpica del CN Terrassa i, si calgués un tercer partit, es tornaria jugar a Sabadell.

L’endemà del derbi vallesà es disputarà el primer duel veïnal barceloní entre l’Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona (20.30 h). Intractable en la Champions –és líder de grup a dues jornades del final–, l’equip mariner ha cedit el lideratge en la fase regular al CN Sabadell, però segur que amb vista al play-off mirarà de recuperar l’hegemonia que l’ha portat a conquerir 22 lligues, les 17 últimes, consecutives. En la fase regular només ha perdut els dos partits (20-2) contra el CN Sabadell, mentre que el CN Barcelona ha estat el tercer en discòrdia, amb un balanç de 17-5. En els partits de lliga, els d’Elvis Fatovic van vèncer tant en la primera (9-14) com en la segona volta (16-9). El conjunt cenebista intentarà acabar de la millor manera possible l’etapa de Víctor González, que ja ha anunciat que no continuarà a la banqueta el curs vinent. En aquest sentit, tot i que no s’ha fet oficial, s’espera l’arribada d’Andrei Iosep, el tècnic del CN Mataró, en una plantilla que experimentarà moviments.

Primer partit
Sabadell - Terrassa (20 h, avui)
Barceloneta - Barcelona (20.30 h, demà)
Segon partit
Terrassa - Sabadell (dijous)
Barcelona - Barceloneta (divendres)
Tercer partit (*)
Sabadell - Terrassa (dissabte)
Barceloneta - Barcelona (diumenge) *(Només si és necessari)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)