Atletisme

Adel Mechaal estrena la temporada a l’aire lliure a Doha

Competirà en un 3.000 m divendres, en la prova inaugural de la Lliga del Diamant

Després d’una gran campanya en pista coberta, coronada amb el subcampionat europeu de 3.000 m a Istanbul, Adel Mechaal estrena divendres la temporada a l’aire lliure en aquesta mateixa distància en la Lliga del Diamant de Doha. El migfondista palamosí està fent entrenaments d’alçada a Turquia i competirà en la cita inaugural d’aquest prestigiós circuit en un curs que tindrà com a gran al·licient el mundial de Budapest, en la segona quinzena d’agost.

La prova de Doha servirà per calibrar el seu actual estat de forma al costat de grans estrelles del tartan com l’etíop Lamecha Girma, plusmarquista mundial indoor, o el marroquí Soufiane El Bakkali, campió olímpic d’obstacles. El nivell serà molt alt amb corredors com els també etíops Berihu Aregawi i Selemon Barega, el kenyà Timothy Cheruiyot o l’australià Steward Mcsweyn.

Després de la prova inaugural a Doha, la Lliga del Diamant no es reprendrà fins al 28 de maig a Rabat. La resta de mítings que formen part d’aquest circuit són: Florència (2 de juny), París (9 de juny), Oslo (15 de juny), Lausana (30 de juny), Estocolm (2 de juliol), Silesia (16 de juliol), Mònaco (21 de juliol), Londres (23 de juliol), Zuric (31 d’agost), Shenzhen (2 de setembre), Brussel·les (8 de setembre) i Eugene (16 i 17 de setembre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)