Atletisme

Adel Mechaal, onzè a Doha

Adel Mechaal (Asics) obre la temporada a l’aire lliure amb un onzè lloc als 3.000 m de la reunió de Doha que obre la Lliga del Diamant. Era la primera cursa després dels entrenaments d’alçada a Turquia per al palamosí, que volia millorar la seva marca (7:35.28) i que ha acabat amb 7:41.42 una cursa dominada pels corredors etíops, que aclaparaven els tres primers llocs.

Mechaal s’ha quedat endarrerit en el grup al pas per la primera volta (1:00.35) amb el kenyà Timothy Cheruiyot com l’home a qui tothom volia tenir controlat. L’etíop Berihu Aregawi agafava les regnes de la cursa amb la segona llebre acabant la seva tasca als 2.000 i l’etíop Lamecha Girma, plusmarquista mundial indoor, atacava al pas per la darrera volta. 7:26.18 és el temps de Girma, que estableix el rècord de la reunió i marca una de les deu millors de tots els temps amb Selemon Barega segon amb 7:27.16 i el també etíop Aregawi tercer amb 7:27.61. Mechaal, finalment, onzè amb 7:41.42.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)