El Barça esbrava el Torrelavega i jugarà la semifinal de copa contra l’Ademar

El Barça ha superat avui el Torrelavega a Santander per 43-29 en els quarts de final de la copa del Rei i jugarà demà dissabte (18 h per Esport 3) la semifinal contra l’Ademar Lleó, que ha eliminat el Guadalajara per 23-35.

El Torrelavega ha sorprès d’inici el Barça amb un 2-5 en set minut de joc, amb Popovic fent mal en el pivot i una defensa poc contundent. El Barça ha reaccionat amb rapidesa (5-5), però l’equip cantàbric ha tornat a posar-se per davant (7-9), fet que ha provocat el temps mort de Carlos Ortega, força molest. El tècnic ha admès que el joc de pivot rival els havia agafat desprevinguts però ha instat els seus homes a corregir posicions defensives i espavilar-se davant un equip al qual havia sentenciat amb prou facilitat en els dos compromisos de lliga. Amb els ajustos defensius i Nielsen més inspirat sota els pals, la piconadora blaugrana ha començat a funcionar i s’ha arribat al descans amb el partit encarrilat (19-14). Amb Gonzalo a ple rendiment sota els pals –MVP del partit– i quatre gols seguits a porteria buida quan el Torrelavega atacava amb set efectius, el Barça ha sentenciat el partit i ha jugat a plaer (25-14).