Handbol

L’hora de la copa

El tècnic del Barça Carlos Ortega elogia l’esforç dels jugadors i remarca que la millor manera de preparar els grans reptes que venen és mantenir la dinàmica positiva en el torneig de Santander

Amb la lliga sentenciada des de fa jornades, el Barça enfila les setmanes decisives de la temporada amb la final a vuit de la copa a Santander i la imminent eliminatòria de quarts de final de la Champions contra el GOG Gudme, amb l’anada dijous vinent a terres daneses. Tot i la importància del duel europeu, el tècnic blaugrana Carlos Ortega no vol que l’equip desviï la seva atenció: “És clar que hem de mirar de reüll els partits que ens venen, que son molt importants, però també ho és la copa del Rei i ara ha de ser la prioritat. Si no guanyem aquest títol, la dinàmica positiva que arrosseguem pot canviar.”

El Barça s’estrena en la final a vuit contra el Torrelavega (15.30 h, Esport 3), acabat d’ascendir a l’Asobal i que s’ha convertit, amb el sisè lloc provisional, en una de les grans revelacions. “El Torrelavega té un gran entrenador [Alejandro Mozas] i un sistema de joc interessant. Juga molt ràpid, com nosaltres, i pressiona molt bé. A més juguen a prop de casa i estaran acompanyats de l’afició”, remarca Ortega.

La gran novetat en l’expedició del Barça és la inclusió d’Haniel Langaro, que ja té l’alta mèdica després de l’operació del tendó d’Aquil·les, al desembre.

Quarts de final (avui)
QF1. Guadalajara - Ademar 13 h
QF2. Barça - Torrelavega 15.30 h
QF3. Logronyo - Cangas 18 h
QF4. Sinfín - Valladolid 20.30 h
Semifinals (demà)
Vencedors QF1-QF2 18 h
Vencedors QF3-QF4 20.30 h
Final (diumenge)
Guanyadors de les semifinals 16 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)