El Zodiac Atlètic Barceloneta manté l’hegemonia i guanya la seva 23a lliga

Els mariners derroten per 13-8 l’Astralpool Sabadell en el segon partit de la final

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha guanyat el seu 23è títol de lliga, el 18è de manera consecutiva i manté l’hegemonia en el waterpolo estatal. El conjunt mariner ha derrotat per 13-8 (6-3, 1-2, 3-2 i 3-1) l’Astralpool Sabadell en el segon partit de la final del play-off pel títol. El conjunt vallesà havia quedat primer de la fase regular de la divisió d’honor, però en la final no ha pogut superar l’Atlètic Barceloneta i ha estat derrotat en dos partits.

Els mariners han iniciat el partit molt centrats i decidits a distanciar-se en le marcador aviat, i ho han aconseguit amb un 2-0 en el minut i mig de joc i un 5-1 abans del minut cinc. En aquests primers vuit minuts els gols s’han anat succeint fins el 6-3 al final del primer quart. Els sabadellencs han intentat reaccionar en el segon període, han tallat la ratxa golejadora del rival i s’ha arribat al descans amb un 7-5.

L’Atlètic Barceloneta ha recuperat el domini del partit en l’inici de la segona meitat, i el Sabadell, que ha continuat lluitant, s’ha mantingut entre dos i tres gols per sota. En els darrers vuit minuts el conjunt local s’ha distanciat fins als cinc gols de marge i ha sentenciat el partit, la final i el títol.

Pel Barceloneta han anotat Perrone (3), Biel (2), Famera (2), Matkovic (2), Munárriz, De Toro, Larumbe i Pavillard, mentre que pels sabadellencs han marcat Sanahuja (2), M, Teclas (2), Cabanas (2), Averka i Banicevic.