El Barceloneta, inexpugnable

Waterpolo. El conjunt mariner, excels en defensa, marca territori i trenca la imbatibilitat de l’Astralpool CN Sabadell a la lliga

CN Sabadell 4 Barceloneta 9

ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Sanahuja (2), Gil, M. Teclas, Veich, Valera (1), Bertran, Cabanas, Averka, Banicevic, Bonet (1), J. Bustos i X. Teclas.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera (1), Matkovic, Munárriz (4), De Toro, Larumbe (2 p.), Pavillard, Fernández (1), Tahull, Perrone, Biel (1), A. Bustos i Porter.PARCIALS:0-2, 1-3, 3-3 i 0-1.

L’Astralpool CN Sabadell, el dominador invicte de la fase regular, es va topar amb la versió europea del Zodiac CN Atlètic Barceloneta, que amb un partit excels en defensa va guanyar el primer assalt per ampliar el seu domini en la lliga de divisió d’honor. L’equip vallesà ha perdut el factor piscina i demà, a la piscina de Sant Sebastià (20.30 h), està obligat a guanyar si vol impedir que el conjunt mariner aixequi la seva 23a lliga, la 18a consecutiva.

El partit va estar marcat pel bloqueig ofensiu del conjunt local, que va necessitar més de 15 minuts per veure porteria. En les files marineres, en canvi, va destacar la inspiració del navarrès Alberto Munárriz, que amb quatre dianes va signar un contundent 1-6 just després de la represa. Amb Bernat Sanahuja, el CN Sabadell va reaccionar en el tercer quart, però en cap cas va poder neutralitzar la renda del Barceloneta, que va respondre a l’intercanvi de gols i va tornar a deixar el rival a zero en l’últim quart.

Duel a Mataró

Avui serà el torn del segon partit de la final femenina, que es trasllada a Mataró (19.30 h per E3 i TdP). Després del triomf de l’Astralpool CN Sabadell a Can Llong (10-8), l’Assolim ha de reaccionar si vol allargar la sèrie final.