El Barça reacciona a la segona part (41-30) contra el Cisne

Sense consistència defensiva, l’equip blaugrana empatava a 18 contra el cuer de l’Asobal després dels 30 primers minuts de joc

El Barça, amb ressaca europea, no ha pogut desempallegar-se del Cisne, el cuer de la lliga Asobal i ja equip de la divisió d’honor plata, fins a la segona part (41-30). En el primer temps, sense consistència defensiva, el resultat era un inesperat empat a 18. Gonzalo Pérez de Vargas (11 aturades i un 45% d’encert) i Hampus Wanne (10 gols sense errades), que ha exhibit tot el seu catàleg de recursos ofensius, han estat dos dels protagonistes de la reacció blaugrana a la segona part. Després del partit, el Barça ha rebut el trofeu de campió de lliga, el 30è del seu palmarès, de mans del president de la Federació Espanyola d’Handbol, Francisco Blázquez, i el president de l’Asobal Servando Revuelta.

El Barça ha començat amb un set inicial ben poc habitual, amb Valera com a director d’orquestra, flanquejat pel reaparegut Langaro i Janc en els laterals, i els joves Soler i Urdangarin en els extrems. Frade ocupava el pivot i Nielsen cobria la porteria local. L’equip blaugrana ha marcat el ritme, però en cap cas ha estat capaç de desenganxar-se del seu rival. La primera meitat ha acabat amb un sorprenent empat a 18. La poca consistència defensiva dels blaugrana i les intervencions del porter brasiler Roney Franzini, amb 13 aturades i un 42% d’encert, han estat els principals motius del resultat dels 30 primers minuts de joc.

El Barça ha redreçat el rumb a la segona part. Amb Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria, l’equip de Carlos Ortega ha elevat el llistó defensiu i ha pogut córrer al contraatac. El Cisne no ha pogut mantenir el ritme i ha anat cedint terreny respecte el campió de l’Asobal.