Futbol sala

El Barça és derrotat i acaba segon

Futbol sala. Els blaugrana no aprofiten que el Palma perd, i jugaran els quarts de final contra el Valdepeñas

El Barça va finalitzar en la segona posició de la fase regular de la lliga després de perdre a la pista de l’Inter (5-2) en la darrera jornada. Els blaugrana s’enfrontaran en els quarts de final del play-off pel títol, al millor de tres partits, al Valdepeñas, el setè. El primer partit serà dimarts al Palau Blaugrana. El Barça necessitava guanyar i que el Palma perdés per ser primer. Els illencs van caure derrotats per 3-0 a la pista del Cartagena, que s’hi jugava acabar tercer, però els blaugrana també van perdre, contra un equip que ja tenia la sisena plaça assegurada.

El Barça va disposar d’ocasions, però li va costar marcar i l’Inter es va avançar en l’inici de la segona meitat. Dos gols de Ferrão en vint segons van capgirar el partit (1-2) a deu minuts del final. L’Inter va tornar a empatar, i l’expulsió de Ferrão amb targeta vermella a quatre minuts de la fi va ser definitiva. L’Inter es va tornar a avançar aprofitant la superioritat, i quan els blaugrana van buscar l’empat el conjunt madrileny va saber sentenciar amb el 5-2.

L’Industrias Santa Coloma va tancar la lliga amb una golejada a casa contra el Noia per 6-1 i va finalitzar en la novena plaça. En el descans guanyava per 3-0 i en la segona meitat va ampliar la diferència. Álvarez i Cardona van marcar dos gols cada un i van completar la golejada Khalid i Rufino.

GOLEJADA

L’Industrias venç per 6-1 el Noia en l’última jornada de la fase regular i acaba novè