Futbol sala

El Barça ha de reaccionar contra el Valdepeñas

Futbol sala. L’equip blaugrana vol trencar la mala dinàmica del final de la fase regular i començar amb bon peu els ‘play-off’ al títol de lliga

Toca reaccionar. El Barça afronta els quarts de final al títol de lliga contra el Valdepeñas obligat a canviar la mala dinàmica de les últimes jornades, amb dues derrotes i un empat, per no complicar-se el camí cap a les semifinals. El tècnic Jesús Velasco té la consigna clara amb vista a aquest primer partit –l’eliminatòria és al millor de tres–al Palau Blaugrana (19.15 h, BarçaTV i Esport3). “Hem de ser més contundents a les dues àrees”, remarca. El Valdepeñas, setè classificat, ha traçat una trajectòria molt irregular, però disposa d’una plantilla de gran nivell i va tancar la fase regular amb una contundent golejada a la pista del Còrdova (1-9). El montcadenc Sergio González, que va militar dos cursos en el conjunt manxec, destaca la importància de començar amb bon peu: “Necessitem recuperar la confiança que ens falta en els últims partits, i això passa per començar el play-off guanyant bé; sabem que el primer partit pot marcar l’eliminatòria, i no volem sorpreses.”

Quarts de final (primer)
QF1. Palma-Noia (demà, 19.30 h)
QF2. Barça-Valdepeñas (19.15 h)
QF3. Cartagena-Inter (demà, 21 h)
QF4. Jaén-El Pozo (21.30 h)
Quarts de final (segon)
QF1. Noia-Palma (dissbte)
QF2. Valdepeñas-Barça (dissabte)
QF3. Inter-Cartagena (dissabte)
QF4. El Pozo- Jaén (divendres)
Quarts de final (tercer)*
QF1. Palma-Noia
QF2. Barça-Valdepeñas
QF3. Cartagena-Inter
QF4. Jaén-El Pozo
Semifinals**
Vencedors QF1-QF4
Vencedors QF2-QF3
Final ***
Vencedors de les semifinals *(Només es jugaria en cas que fos necessari i els partits es disputaran entre el 30 i 31 de maig) **(L’eliminatòria també és al millor de tres partits, que es jugaran entre el 2-3, 7 i 10 de juny) ***(La final és al millor de cinc partits, i en espera de conèixer les dates definitives, estan fixats pel 16, 18 i 23 de juny. Si s’ha de jugar un quart o cinquè partit, es disputaria el 25 i 28 de juny)

Final d’etapa de Marcenio

El Barça ha informat que l’ala tanca brasiler Marcenio quedarà desvinculat del club a partir del 30 de juny. El jugador, que va arribar a l’equip blaugrana el gener del 2019, vol tancar aquesta etapa per la porta gran: “Estic molt orgullós dels èxits aconseguits en el Barça [15 títols], ho he donat tot i seria fantàstic acomiadar-me de l’afició guanyant aquesta lliga.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)