Ciclisme

Triomf de Brandon McNulty a Bèrgam

Brandon McNulty és el guanyador de la quinzena etapa del Giro, amb 195 quilòmetres i 3.600 m de desnivell positiu acumulat per la presència de quatre ports, un de 1a i tres de 2a, l’últim dels quals a 30 quilòmetres de la línia d’arribada, a Bèrgam.

La fuga del dia comptava amb 15 unitats i un marge respecte el pilot estabilitzat en els 6 minuts. Ben Healy (EF) i Brandon McNulty (UAE) eren els més beneficiats dels atacs en la darrera ascensió amb l’irlandès coronant en solitari l’últim port i el nord-americà atrapant-lo a la baixada després d’haver-lo tingut a 22 segons. Marco Frigo (Israel), que havia obert les hostilitats pujant i s’havia quedat endarrerit, arribava al davant a 10 de meta.

L’atac de Healy a 3,6 deixava Frigo endarrerit, l’italià els atrapava a 500 metres i amb l’irlandès mirant d’atrapar el corredor de l’Israel McNulty acabava imposant-se a l’últim esforç. El grup dels favorits amb Geraint Thomas (Ineos) ha entrat a 6:52 i el líder de la general, Bruno Almirall (FDJ), mig minut després que no li impedeix mantenir el mallot rosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)