Waterpolo

L’Assolim CN Mataró fitxa Mireia Guiral

La jugadora catalana aterra al club maresmenc després d’haver tancat la seva etapa universitària als Estats Units

L’Assolim CN Mataró, subcampió de la Champions, continua treballant en la confecció de l’equip amb vista al curs vinent i avui ha anunciat la incorporació de Mireia Guiral. Internacional en les categories júnior i juvenil, la jugadora catalana aterra a la capital maresmenca després d’haver acabat l’etapa universitària als Estats Units, on va obtenir el títol de la NCAA.

Adéu a Anna Gual

L’arribada de Guiral s’ha anunciat l’endemà d’haver fet oficial la marxa d’Anna Gual, que ha militat quatre temporades en l’equip mataroní i ha estat fonamental en la consecució d’una lliga, dues copes de la reina, una supercopa i una copa de Catalunya, a més de dos subcampionats europeus, de la Champions i de la copa LEN. També és baixa la portera Elena Sánchez, que va anunciar la seva retirada després de l’últim partit de lliga. La seva marxa serà coberta per Mariona Terré (CN Catalunya). D’altra banda, també s’han anunciat les renovacions de Rita Keszthelyi, Cristina Nogué i la capitana Clara Cambray.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)