Atletisme

El FC Barcelona és tercer en la final pel títol de la divisió d’honor femenina

En la categoria masculina el Cornellà Atlètic acaba sisè en el seu debut

El FC Barcelona ha finalitzat en la tercera posició en la final pel títol de la divisió d’honor femenina. El conjunt blaugrana ha sumat 118 punts i s’ha quedat a vuit de la segona plaça del Platges de Castelló (126). El títol se l’ha emportat una vegada més el València (129). L’Avinent Manresa ha ocupat la vuitena plaça amb 53 punts. Van destacar les marques de Laura Redondo en el martell amb 71,01 i de Yulimar Rojas en el triple amb 14,96, les dues rècords del campionat.

En la categoria masculina el Cornellà Atlètic va aconseguir una meritòria sisena plaça en el seu debut en la divisió d’honor. Va sumar 76 punts en la final del títol que es va emportar el Platges de Castelló amb 136 punts.

Els quatre equips catalans que van disputar les finals de permanència a la màxima categoria estatal es van mantenir. En la categoria femenina l’AA Catalunya va ser quarts amb 91 punts i l’Hospitalet Atlètic cinquè amb 90,5. En la final de permanència masculina l’AA Catalunya va ser cinquè amb 84,5 punts i l’Hospitalet Atlètic va acabar setè amb 67,5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)