Ciclisme

El Massi-Tactic vol millorar els resultats i prescindeix del director esportiu Manel Gonzalo

El president Sergi Güell diu que és un pas endavant per demostrar ambició i mirar amb optimisme el futur immediat

El Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team ha decidit prescindir del director esportiu Manel Gonzalo, amb l’objectiu de millorar els resultats de l’equip. Amb aquest moviment, l’equip de Torroella de Montgrí realitza un canvi estructural important amb la temporada encara en marxa buscant un revulsiu per millorar els resultats a curt i mig termini. Manel González va assumir aquest càrrec a meitat de l’any 2019 i d’aquesta manera es tanca una etapa de gairebé quatre anys. L’equip Massi-Tactic està treballant per la incorporació del seu substitut.

Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter ha justificat aquesta decisió en un comunicat. “Estem molt agraïts de la feina que ha fet durant tot aquest temps però hem entès que el seu cicle aquí s’ha acabat. És el moment de plantejar-nos nous objectius i d’altres motivacions per anar cap a millor. Pensem que canviant una figura important com ho és la del director esportiu és un nou pas cap endavant per demostrar aquesta ambició i mirar així el futur immediat amb més optimisme”.

El Massi-Tactic disputa aquest 2023 la cinquena temporada consecutiva com a conjunt continental. El seu principal objectiu per aquest any és professionalitzar-se al cent per cent. Està format per 13 ciclistes, 4 d’elles catalanes (Patricia Ortega, Iris Gómez, Elisabet Escursell i Estefania Jiménez), per encarar un curs que s’allargarà fins el mes de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)