Ciclisme

Toni Miguel assumeix la direcció esportiva del Massi-Tactic

Toni Miguel Parra (Palafrugell, 1982) assumeix la direcció esportiva del Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team, que suma un efectiu més a l’equip amb la incorporació d’Íngrid Ruiz, fins ara al filial i flamant campiona de Catalunya en ruta. El conjunt de Torroella de Montgrí va optar per prescindir de Manel Gonzalo aquesta mateixa setmana per buscar un cop d’efecte i millorar els resultats a curt i mig termini i ha trobat en l’exciclista olímpic el seu substitut. Té l’experiència d’haver dirigit l’any 2013 el Club Ciclista Alginet, en categoria Elit i també Sub23.

Toni Miguel va participar als Jocs Olímpics de Pequín del 2008 en la modalitat de persecució per equips aconseguint la setena posició final. El 2005 i 2006 va competir com a professional en ruta a l’equip Catalunya-Ángel Mir. Ha sigut el guanyador en persecució per equips del Campionat d’Espanya de ciclisme en pista els anys 2006 i 2007. Al seu currículum s’hi afegeix una medalla d’argent a la Copa del Món de pista celebrada a Cali (Colòmbia) i el bronze aconseguit a la Copa del Món de pista de Pequín (Xina). És entrenador de ciclistes des del 2013 i també cycling manager a Gran Fondo Community.

El nou director esportiu del Massi-Tactic explica que “formar part d’aquesta estructura, ja consolidada, és una gran oportunitat que encaro amb moltes ganes. Vull aportar la meva experiència per poder seguir creixent juntament amb l’equip a nivell professional”. Per a Toni Miguel és “un orgull poder pertànyer al primer conjunt ciclista professional femení de Catalunya”.

Íngrid Ruiz fa el salt del filial a l’equip UCI

La flamant campiona de Catalunya en ciclisme en ruta d’aquest 2023, Íngrid Ruiz, formarà part de l’equip UCI del Massi-Tactic fins al final de temporada, després de córrer aquests mesos amb el seu filial, el Massi-Tactic Academy. També competirà aquest cap de setmana a la Copa d’Espanya. Nascuda a Cambrils i amb 31 anys, es va iniciar en el món de la bicicleta de muntanya, sent campiona d’Espanya en la modalitat KV el 2020 i onzena d’Europa el 2019, per després passar-se al ciclisme en ruta. Abans, dels 6 als 20 anys, havia sigut nedadora participant en campionats estatals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)