Handbol

Adrià Martínez renova amb el Fraikin BM Granollers fins al 2024

L’extrem esquerre Adrià Martínez (Les Franqueses del Vallès, 1998) ha signat la seva renovació amb el Fraikin BM Granollers fins al 2024. Tot i que al març es va lesionar de gravetat en el lligament encreuat anterior del genoll dret i va haver de passar per la sala d’operacions, des del club granollerí es va decidir renovar-lo de forma immediata per considerar-lo una figura imprescindible en els esquemes de joc de l’equip d’Antonio Rama.

Adrià Martínez milita al BM Granollers des dels 6 anys, en la categoria prebenjamina, i va debutar en el primer equip el curs 2017-18. També ha estat internacional amb la selecció espanyola en les categories inferiors i en l’absoluta. Aquesta temporada ha anotat 67 gols en 18 partits de la lliga Asobal, i 33 en deu jornades de la lliga europea. Des que va fer el salt al primer equip, l’extrem vallesà ha jugat 132 partits amb el Granollers i ha marcat 250 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)