Handbol

El Barça es retrobarà amb el Magdeburg en la fase de grups de la Champions

A més del defensor del títol i botxí dels blaugrana en les semifinals, l’equip de Carlos Ortega també se les heurà amb el Veszprém, reforçat amb el ja exblaugrana Ludovic Fàbregas, el GOG Gudme, el Wisla Plock, el Montpeller, el Porto i el Celje

El Barça ha quedat inclòs en el grup B de la Champions on es retrobarà amb el Magdeburg, el defensor del títol a Colònia i la seva bèstia negra en les dues últimes temporades. L’altra gran al·licient de la fase de grups serà el duel amb el Veszprém, reforçat amb el ja exblaugrana Ludovic Fàbregas a les seves files. Completen el grup B el GOG danès, la víctima del conjunt català en els últims quarts de final, el Wisla Plock de Xavi Sabaté, el Montpeller, el Porto i el Celje.

Després del sorteig efectuat a Viena, el grup A ha quedat configurat amb el Kielce, finalista de les dues últimes edicions, el PSG, el Kiel, el Zagreb, l’Aalborg, el Pick Szeged, l’Eurofarm Pelister (Macedònia del Nord) i el Kolstad noruec.

El sistema de competició és idèntic a les últimes edicions. Després d’una fase de grups a doble volta, els dos primers accediran directament als quarts de final, mentre que els tercers, quarts, cinquens i sisens de cada grup es creuaran en els vuitens de final. La final a quatre, com s’ha fet ininterrompudament des del 2010, es disputarà al Lanxess Arena de Colònia el 8 i 9 de juny del 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)