Natació

Mà oberta a Fukuoka

Natació. Convocats pels relleus, Vall, Juste, Campabadal, Mollà i De Celis també faran proves individuals en el mundial

Les nedadores del CN Sant Andreu Jèssica Vall (100 i 200 m braça) i Ainhoa Campabadal (200 m lliures), la del CN Lleida Paula Juste (100 m papallona), el del CN Terrassa Mario Mollà (50 i 100 m papallona) i el mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis (50 m lliures) havien estat convocats únicament per competir en les proves de relleus del mundial de Fukuoka, però la Federació Espanyola de Natació va obrir ahir la porta que ho puguin fer també en alguna prova individual, sempre que hagin acreditat les marques pertinents. L’altra gran novetat de la convocatòria definitiva publicada ahir és que s’apostarà per sortir en totes les proves de relleus, afegint també en el programa els 4x100 m estils masculins, els 4x100 m lliures femenins i els 4x100 m mixts. Amb aquestes modificacions, la federació no concreta ara els integrants de cada relleu a expenses del que puguin fer en les proves individuals. En la primera llista, sí que s’havien presentat els components dels 4x100 m estils femenins, el 4x100 estils mixts, el 4x100 m lliures i el 4x200 m lliures masculins, i el 4x200 m lliures femenins.

Els nedadors del Sant Andreu Emma Carrasco (200 i 400 m estils), Àfrica Zamorano (200 m esquena) i Adrian Santos (50 m esquena), i el tarragoní del CN Sabadell Carles Coll (200 m estils i 200 m braça) ja havien complert tots els requisits fixats per la federació i mantindran el seu programa de competició establert prèviament. Aquest també és el cas dels nedadors convocats del CN Barcelona, la cantàbrica Jimena Pérez (800 m) i l’asturià Arbidel González (200 m papallona).

La selecció espanyola farà una concentració prèvia a Yamaguchi, del 15 al 21 de juliol, abans de traslladar-se a Fukuoka, on es disputarà la competició, del 23 al 30 de juliol.

LA XIFRA

6
Mundials
haurà disputat Jèssica Vall (CN Sant Andreu), tots des que va debutar a Barcelona 2013
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)