Handbol

Rècord de participació i èxits catalans en la XXII edició de la Granollers Cup

El torneig internacional d’handbol disputat a terres vallesanes ha agrupat més de 6.200 jugadors i jugadores i 424 equips. Els equips catalans s’han endut sis títols dels deu possibles

Aquest diumenge va finalitzar la XXII edició de la Granollers Cup, el torneig internacional de base més important del sud d’Europa. En aquesta edició es van batre rècords de participació, ja que hi van arribar a competir més de 6.200 jugadors i jugadores i 424 equips, 183 dels quals, catalans, de les categories aleví, infantil, juvenil i júnior, tant masculines com femenines.

Al llarg del torneig s’han disputat gairebé 1.000 partits, que han estat distribuïts en 17 pistes de diferents seus entre Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles i Montornès del Vallès.

El BM Granollers, que exercia d’amfitrió, ha estat el dominador del torneig i qui més finals ha disputat, aconseguint dos campionats en les categories infantil i júnior masculí, i dos subcampionats en aleví i cadet femení.

Seguint en clau catalana, també van aconseguir el triomf el Sant Esteve de Palautordera en la categoria aleví masculí, les Franqueses en aleví femení i el PBH Montmeló i el Terrassa en juvenil masculí i femení respectivament.

En la categoria infantil femení va ser el conjunt navarrès BM Loyola qui es va emportar la victòria, mentre que el BM Galdar, de Las Palmas, i el club basc de CD Urdaneta van vèncer en les categories de cadet masculí i cadet femení respectivament. A nivell internacional, l’únic equip que va aconseguir la primera posició va ser el júnior femení del conjunt polonès KS Zgoda, que va vèncer les noruegues del Klaebu per 12-11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)