Tennis

Masarova supera Sherif i accedeix per primer cop a la segona eliminatòria de Wimbledon

La barcelonina ha guanyat en tres sets la tennista egípcia (31) en un partit molt anivellat: 7-5, 3-6 i 7-6 (10-6) en 2h31 de joc

La barcelonina Rebeka Masarova ha superat l’egípcia Mayar Sherif (31) en un partit molt disputat a tres sets (7-5, 3-6 i 7-6 [10-6]), en 2h31 de joc, i jugarà per primera vegada la segona eliminatòria de Wimbledon. El duel ha tingut moltes alternatives i s’ha acabat resolent en el desempat. En l’últim set, Masarova (66a en el rànquing de la WTA) ha estat capaç de remuntar un 2-4 en contra. Ha fet un pas endavant amb el servei i ha acabat tombant la resistència de la combativa jugadora egípcia, que fa un parell de setmanes havia guanyat la final del WTA 125 de València contra la blanenca Marina Bassols (6-3 i 6-3). En la pròxima eliminatòria, Masarova s’enfrontarà a la vencedora del partit entre la italiana Elisabetta Cocciaretto i la colombiana Camila Osorio, que es disputarà demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)