Tennis

Alcaraz debuta a Wimbledon amb un triomf clar i net contra Chardy

Carlos Alcaraz (1) ha passat fluix en el seu debut a Wimbledon amb un triomf incontestable sobre el francès de 36 anys Jérémy Chardy (542è de l’ATP) per 6-0, 6-2 i 7-5 en 1h53. El partit s’ha jugat amb el sostre cobert per la pluja que està caient a l’All England Club i que està endarrerint pràcticament tota la jornada. De moment només s’han jugat partits en les dues pistes cobertes i en el calendari del dia ja n’ha havia de pendents i ajornats que ja havien començat d’ahir. Alcaraz ha estat infinitament superior en els dos primers sets. El primer ha durat tan sols 22 minuts. El francès ha apujat el nivell en el tercer parcial, però el murcià no s’ha deixat intimidar. Se les heurà amb el vencedor del partit entre els francesos Arthur Rinderknech i Alexandre Muller.

Rybakina, la campiona

En la central, també sota cobert, la kazakha Elena Rybakina (3), la vigent campiona, s’ha hagut d’arromangar contra la nord-americana Shelby Rogers (49a) i ha acabat guanyant per 4-6, 6-1 i 6-2.

El retorn de Badosa, ajornat

En principi, Paula Badosa (35a de la WTA) s’havia d’enfrontar en el quart torn de la pista 12 a la nord-americana Alison Riske (141a). La de Begur arribava a la cita entre cotons havent escurçat els teòrics terminis de recuperació després d’una fractura vertebral que li va impedir jugar a Roland Garros, però haurà d’esperar fins demà dimecres, si el temps ho permet, per tornar a les pistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)