Handbol

El Barça fitxa el jove pivot Javi Rodríguez fins al 2026

Té 20 anys, ja ha estat internacional amb la selecció espanyola absoluta i prové del Logronyo la Rioja

El Barça ha fet oficial aquest matí el fitxatge del segon pivot per completar la segona línia blaugrana, el jove de 20 anys Javi Rodríguez, provinent del Logronyo la Rioja. L’acord de vinculació és fins a l’estiu del 2026. La confirmació arriba l’endemà que es fes públic la incorporació de Jaime Gallego (Torrelavega), de 21 anys.

Rodríguez és un pivot capaç de defensar al centre i hàbil per trobar posicions de llançament en atac. Aquesta temporada ha estat una de les peces claus del Logronyo, amb 97 gols en 30 partits de la lliga Asobal, en un curs on els de La Rioja han aconseguit plaça europea. A més, Rodríguez va debutar durant el mes d’abril amb la selecció espanyola absoluta, veient porteria en la seva estrena. El madrileny és també el capità de la selecció espanyola júnior, amb qui va aixecar el títol de campió d’Europa l’estiu passat.

Amb només 20 anys, el pivot de 2,00 m i 98 kg ja compta amb tres anys d’experiència a la màxima categoria estatal, després de debutar amb el BM Guadalajara el curs 2020-21 i completar dues grans campanyes, en clara línia ascendent, a Logronyo.

Javi Rodríguez assegura que arriba “al millor club i equip del món” i que està “molt content i amb moltes ganes de començar”. “Donaré tot el que pugui per ajudar l’equip i guanyar les màximes competicions possibles. Espero que els culers puguin veure-ho i ajudar-nos a fer-ho”, ha assegurat als mitjans del club. El pivot té clars els seus objectius personals: “Vull millorar per arribar al meu màxim nivell i ajudar al màxim l’equip”, resumeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)