Tennis

Badosa venç amb solvència Riske-Armitraj a Wimbledon en el seu retorn

La pluja, que al matí ha tornat a fer la guitza, ha permès finalment una certa normalitat en la jornada de Wimbledon, no pas total perquè alguns partits han estat cancel·lats. Paula Badosa (35a de la WTA) no va poder debutar dimarts i avui ha jugat davant de la nord-americana Alison Riske-Armitraj (141a de la WTA) en el seu retorn accelerat a les pistes després de patir una fractura vertebral i haver escurçat el termini de recuperació. La de Begur ha tingut molt bones sensacions i ha vençut amb molta solvència per un doble 6-3 en només 69 minuts, sense ressentir-se de la lesió. La seva rival en la segona eliminatòria serà la ucraïnesa Marta Kostyuk (36a de la WTA), que ha eliminat la grega Maria Sakkari (8) per 0-6, 7-5 i 6-2. Seguint amb el fil de les jugadors catalanes, la rival de la barcelonina Rebeka Masarova serà la italiana Elisabetta Cocciaretto, que s’ha desfet per 6-3 i 6-4 de la colombiana Camila Osorio..

La polonesa Iga Swiatek (1), per la seva banda, ha superat sense problemes la tennista de la Vall d’Uixó Sara Sorribes per 6-2 i 6-0 en la segona eliminatòria i espera rival.

En el quadre masculí, el rus Daniïl Medvédev (3) ha passat fluix davant del tennista anglès de 20 anys Arthur Fery per 7-5, 6-4 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)