Waterpolo

Els escollits per al mundial de Fukuoka

Els seleccionadors David Martín i Miki Oca han fet pública avui la llista de convocats per al mundial de Fukuoka, amb els mateixos protagonistes que aquestes dues últimes setmanes han brillant en la copa del món de Los Ángeles. De fet, la selecció masculina és idèntica, amb els quinze components que van guanyar l’or a Long Beach, mentre que la femenina es redueix a catorze i cau de la llista Paula Prats (CE Mediterrani). En els partits de Fukuoka només poden figurar tretze jugadors en l’acta i, per tant, a cada jornada els seleccionadors hauran de descartar dos integrants del combinat masculí i un del femení.

Finalment, conformaran la selecció espanyola masculina per al mundial: Álex Bustos, Unai Aguirre, Felipe Perrone, Marc Larumbe, Martin Famera, Miguel de Toro, Alberto Munárriz i Roger Tahull (CN Atlètic Barceloneta), Bernat Sanahuja, Sergi Cabanas, Edu Lorrio i Fran Valera (CN Sabadell), Blai Mallarach (CN Barcelona), Álvaro Granados (Novi Beograd) i Alberto Barroso (Salern). Més de la meitat dels convocats (8) són catalans.

El combinat femení, amb dotze catalanes, l’integraran: Anni Espar i Cristina Nogué (CN Mataró), Laura Ester, Judith Forca, Maica García, Paula Leitón, Bea Ortiz, Nona Pérez i Elena Ruiz (CN Sabadell), Pili Peña i Paula Camús (CN Terrassa), Martina Terré i Ariadna Ruiz (CN Sant Andreu) i Paula Crespi (CE Mediterrani) .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)