Tennis

Swiatek salva dues boles de partit, remunta i passa als quarts de Wimbledon

La número 1 mundial venç Bencic per 6-7 (4), 7-6 (2) i 6-3

Iga Swiatek ha patit per classificar-se pels quarts de final de Wimbledon, i ha hagut de salvar dues boles de partit i remuntar, per aconseguir-ho. La polonesa, número 1 mundial, ha guanyat per 6-7 (4), 7-6 (2) i 6-3 la suïssa Belinda Bencic (14) en tres hores i tres minuts. El primer set ha estat molt anivellat i cap jugadora ha pogut trencar el servei de la seva rival tot i que han tingut ocasions, i al final Belinda Bencic s’ha imposat en el tie-break. En la segona mànega la polonesa ha trencar el servei de la seva rival en el primer joc i la belga l’hi ha tornat el break en el sisè. en el dotzè joc (5-6) Belinda Bencic ha tingut dues boles per guanyar el partit, però Iga Swiatek s’ha refet i ha anivellat el partit. En el tercer set la polonesa ha dominat ’s’ha emportat la victòria.

La tercera favorita, la nord-americana Jessica Pegula, s’ha desfet per la via ràpida, una hora i quinze minuts de l’ucraïnesa Lesia Tsurenko al guanyar per 6-1 i 6-3.

Andrei Rublev, el setè cap de sèrie, s’ha complicat la vida i després de guanyar els dos primers sets n’ha necessitat cinc i 3h17 per accedir als quarts de final. El rus ha superat el kazakh Alexander Bublik (23) per 7-5, 6-3, 6-7 (6, 6-7 (5) i 6-4. El vuitè favorit, l’italià Jannik Sinner ha anat per feina i s’ha desfet del colombià Daniel Galan per 7-6 (4), 6-4 i 6-3.

El desè cap de sèrie, el nord-americà Frances Tiafoe, ha quedat eliminat al perdre contra el búlgar Grigor Dimitrov per 2-6, 3-6 i 2-6.

Marcel Granollers i Horacio Zeballos s’han classificat pels vuitens de final del quadre de dobles. El barceloní i l’argentí, quinzens caps de sèrie, han derrotat per 7-6 (1), 6-7 (6) i 6-4 els francesos Arthur Fils i Luca Van Assche.