Tennis

Alcaraz ha de treballar dur per passar a vuitens

Tennis. El número 1 mundial necessita gairebé quatre hores per eliminar el xilè Jarry per 6-3, 6-7 (6), 6-3 i 7-5 a la gespa de Wimbledon

Gairebé quatre hores després de saltar a la gespa de la pista central de Wimbledon, i de jugar un partit molt dur i complicat, Carlos Alcaraz, el primer cap de sèrie, es va classificar per als vuitens de final i va igualar el seu millor resultat al grand eslam de Londres. El murcià, número 1 mundial, va haver de treballar molt, patir a estones i mostrar alguns dels seus millors cops per eliminar el xilè Nicolas Jarry (25), un jugador alt, 1,98 m, i molt potent sobretot en el servei. Carlos Alcaraz va aconseguir la victòria per 6-3, 6-7 (6), 6-3 i 7-5 després de 3h56 de lluita.

El primer set va començar anivellat i el xilè va demostrar que seria un rival molt complicat. Carlos Alcaraz va fer el seu primer break en el vuitè joc i tot seguit va vèncer en la primera mànega. El murcià es va veure sorprès en el segon set i va arribar a perdre per 1-4. Va saber anivellar el set, però Nicolas Jarry es va imposar en el tie-break. En el tercer set el murcià va ser superior al seu rival, que va notar tot l’esforç físic que estava fent per mantenir-se al nivell del número 1 mundial. Nicolas Jarry es va reservar forces per al quart set, va trencar el servei del múrcia i es va avançar amb un 0-3 i un 1-4. Alcaraz va saber estar centrat, va tornar a remuntar i finalment va poder trencar la resistència del jugador xilè i assolir la victòria.

Daniïl Medvédev, el tercer favorit, també es va classificar per als vuitens, però ho va fer amb una mica més de comoditat. El rus va superar per 4-6, 6-3, 6-4 i 6-4 l’hongarès Marton Fucsovics. Daniïl Medvédev va començar malament el partit, però es va refer molt bé i es va imposar en tres hores i quatre minuts. El cinquè favorit, el grec Stefanos Tsitsipas, va estar menys temps a la pista i en dues hores i deu minuts va derrotar per 6-4, 7-6 (5) i 6-4 el serbi Laslo Djere, i també va accedir als vuitens.

El danès Holger Rune, sisè favorit, ho va tenir molt difícil per classificar-se per als vuitens i va necessitar cinc sets i 3h58 per derrotar el malagueny Alejandro Davidovich per un resultat de 6-3, 4-6, 3-6, 6-4 i 7-6 (8).

Derrota en els dobles

La barcelonina Rebeka Masarova va ser eliminada en els setzens de final del quadre de dobles. Va fer parella amb la japonesa Eri Hozumi i van ser derrotades (4-6 i 5-7) per la nord-americana Caroline Dolehide i la xinesa Shuai Zhang, les setzenes caps de sèrie. La bielorussa Aryna Sabalenka, segona cap de sèrie del quadre femení va anar per feina i en 1h21 va derrotar per 6-2 i 6-3 la russa Anna Blinkova.

ELS FAVORITS

Medvédev (3), Tsitsipas (5) i Rune (6) també continuen endavant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)