Atletisme

Retamal guanya el títol català dels 200 m amb nou rècord del campionat

Doblet de les germanes Guerrero, Esther i Marina, en els 1.500 m

Pol Retamal (FC Barcelona) ha guanyat el títol català dels 200 m amb un registre de 20.80, amb un vent en contra d’1,1 m/s que és un nou rècord del campionat de Catalunya. Pol Retamal ha sumat el seu quart títol en aquesta distància d’una manera clara. La segona jornada del campionat català que s’està disputant al complex Esportiu de l’Hospitalet Nord ha el doblet de les germanes Guerrero en els 1.500 m. Esther (New Balance) ha aconseguit la victòria amb 4:21.33, i ha fet de llebre de la seva germana Marina (Avinent Manresa) que buscava la mínima per l’estatal i no l’ha aconseguit al fer 4:24.38.

Laura Redondo (FC Barcelona) ha guanyat el seu vuitè títol català en el martell amb un llançament de 66,87 m que ha fet en el primer llançament. En el disc Andrea Alarcón (AA Catalunya) ha sumat el seu novè títol català consecutiu amb un tir de 50,62 m. També han allargat la seva hegemonia Naiara Estanga (FC Barcelona) amb cinc títols en el triple (13,05) i Geena Stephens (FC Barcelona) amb el quart en els 400 m tanques (58.15).

En els 400 m hi ha hagut una gran lluita entre dues internacionals amb la selecció espanyola i al final Laura Bou (Avinent Manresa) ha guanyat el títol amb 53.38 per davant de Laura Hernández (FC Barcelona) que ha fet 53.94. Ona Rossell (Playas Castelló) ha estat la campiona en els 200 m (24.56) i ha fet doblet, ja que dissabte va guanyar els 100 m. L’olímpica Raquel González ha guanyat els 5 km marxa amb un bon registre de 21:23.24.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)