Natació

Iris Tió accedeix a la final de solo tècnic del mundial en setena posició

La catalana ha debutat amb una puntuació de 204,6666 punts, que mirarà d’augmentar de cara a la final de dissabte

Iris Tió (Barcelona, 2002) ha disputat aquesta matinada al mundial de Fukuoka (Japó) els preliminars en la categoria de solo tècnic de natació artística, en la qual ha aconseguit la setena posició. Tot i que ha fet una bona actuació, dues penalitzacions l’han allunyat dels primers llocs. La barcelonina ha sumat 102,6500 punts en impressió artística i 102,0166 en execució, però en la ‘nova sincro’ només ha estat valorada amb 15,2000 punts. Per tant, ha sumat un total de 204,6666 punts, una puntuació força allunyada de les tres primeres classificades: la japonesa Yukiko Inui, actual campiona, ha aconseguit el primer lloc amb 273,27000 després de superar amb claredat la grega Evangelia Platanioti (252,2400 punts), i finalment la tercera posició l’ha obtingut l’austríaca Vasiliki Alexandri, amb 232,8367 punts. Tió tindrà l’opció de millorar la puntuació en la final que es disputarà dissabte (12.30h), i en la qual serà clau corregir els errors que avui ha comès i que tant l’han penalitzat.

Després de l’actuació, Tió es mostrava satisfeta i amb confiança de cara a dissabte: “Ara ha sigut la primera prova del Mundial i queda la final, així que podem millorar moltíssim. Intentaré recuperar el màxim possible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.