Atletisme

Maria Vicente guanya l’or en el triple salt de l’europeu sub-23

La catalana ha fet un salt de 14,21 i s’ha emportat el títol

Maria Vicente ha guanyat el títol i la medalla d’or en el triple salt del campionat d’Europa sub-23 que s’està disputant a Espoo (Finlàndia). La saltadora de l’Hospitalet de Llobregat ha guanyat la final de la manera clara amb un salt de 14,21 m, superant per més de quaranta centímetres la segona classificada, la sueca Maja Askag que ha arribat als 13,76. Maria Vicente era la primera en saltar i just quan anaven a començar ha aparegut la pluja i el campionat ha estat aturat per una forta tempesta durant una hora. Sense pluja i amb la pista mullada Maria Vicente ha fet un nul per molt poc per sobre els catorze metres en el primer intent, i en el segon ha saltat 14,21 igualant la seva marca personal que la fa ser la líder europea de l’any sub-23. La catalana ha completat el concurs amb salts de 13,57, 14.19, nul i 14,15, en un gran concurs.

En la final dels 100 m Guillem Crepí ha aconseguit una magnifica cinquena posició amb un temps de 10.34. Adam Maijó ha acabat en una gran sisena posició en la final dels 5.000 m amb 13:50.77, després d’estar en el grup que lluitava per la medalla de bronze fins a l’última volta en que ha quedat una mica despenjat. En la final dels 400 m Berta Segura ha ocupat la vuitena plaça amb 53.56.

En els 800 m Éric Guzman ha acabat setè de la seva sèrie amb 1:46.86, prop de la seva marca personal (1:46:50) i ha quedat eliminat. Per culpa de la tempesta la qualificació de perxa en que havia de competir Artur Coll s’ha ajornat fins demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)