Atletisme

Vicente passa a la final de llargada de l’europeu sub-23 amb la quarta marca

Clara Las Heras ocupa una meritòria setena posició en els 10.000 m

Maria Vicente s’ha classificat per la final de llargada de l’europeu sub-23 amb el quart millor registre. L’atleta de l’Hospitalet de Llobregat, que ahir va guanyar la medalla d’or en el triple, ha fet un primer salt de 6,58 m en la qualificació, amb 3,3 m/s de vent a favor, i ha superat el registre que demanaven (6,50). Només quatre saltadores han superat el que demanaven i la millor ha sigut l’italiana Larisa Iapichino amb 6,67 m. Maria Vicente està entre les favorites de la final que es disputarà demà a la tarda.

En la final dels 10.000 m Clara Las Heras ha aconseguir una brillant setena plaça amb un temps de 34:53.68. Ha fet una cursa molt intel·ligent, ha anat de menys a més. No ha seguit el ritme de les primers i en la segona part de la prova ha recuperat posicions. Pol Ferrer ha abandonat el decatló en els 400 m per culpa d’una lesió. Fins llavors ocupava la dissetena posició amb 3.029 punts. En les quatre primeres proves havia fet uns registres de 10.81 en els 100 m, 7,05 m en la llargada11,52 m en el pes i 1,91 m en l’alçada on ja s’ha notat molèsties.

Bernat Erta ha format part de l’equip estatal del relleu 4x400 m que s’ha classificat per la final. Han acabat tercers de la seva sèrie amb 3:07.48 i estaran entre els vuit millors equips. Els velocistes Guillem Crespí i Miguel Gasch no han pogut classificar a l’equip d’Espanya per la final del 4x100 m. Han acabat tercers de la seva sèrie amb 39.88, i per quatre centèsimes han quedat fora per temps.

Artur Coll només ha fet un intent en la qualificació de perxa i ha hagut d’abandonar. En el seu primer intent sobre 5,05 m se l’hi ha escapat la perxa ha caigut malament sobre el matalàs i no ha pogut continuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)