Natació

L’equip tècnic d’Espanya passa a la final del mundial amb la sisena puntuació

Han sumat 246.7484 punts amb una gran nota artística

Espanya s’ha classificat per la final de l’equip tècnic amb la sisena puntuació entre els vint-i-dos participants del preliminar. El combinat estatal ha tingut una puntuació de 246.7484, amb una bona nota de 105.0000 punts en l’apartat artístic, la tercera millor. En l’execució ha estat on ha fallat una mica i només ha aconseguit 141.7484 punts. Amb dos punts més hagués estat en la quarta plaça i això fa que mantingui les opcions per lluitar pel podi en la final de dimarts. L’equip estatal l’han format les catalanes Iris Tió, Txell Mas i Paula Ramírez i l’han completat Cristina Arambula, Marina Garcia, Alisa Ozhogina, Sara Saldaña i Blanca Toledano.

La primera posició d’una manera clara i contundent ha estat per la Xina que ha arribat als 304.39.92 punts amb una impressionant nota d’execució (195.6492). La segona plaça en aquesta preliminar l’ha ocupat Grècia amb 261.7013, mentre que el tercer lloc ha estat per Itàlia amb 251.5379.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)