Natació

Inesperat i molt meritori bronze mundial per Iris Tió i Alisa Ozhogina en el duet tècnic

La catalana i la sevillana han competit molt aviat, s’han situat terceres i han mantingut la plaça de podi fins al final

Iris Tió i Alisa Ozhogina han aconseguit una molt meritòria i inesperada medalla de bronze en la final del duet tècnic del mundial que s’està disputant a Fukuoka. La barcelonina i la sevillana han saltat a la piscina en el quart lloc, ja que en la preliminar havien acabat novenes i la seva puntuació de 257.8368 les ha situat terceres de manera provisional.

Al seu davant estaven les japoneses Moe Higa i Mashiro Yasunaga (273.9500), dotzenes en el preliminar i finalment campiones mundials, i les italianes Linda Cerruti i Lucrezia Ruggiero (263.0334), setenes en la classificació i subcampiones.

La millora en l’execució de l’exercici d’Iris Tió i Alisa Ozhogina (158.4868) ha estat important, tot i han perdut un parell de punts en l’impressió artística (101.4500) respecte a la preliminar. El millor ha estat que no han fet cap errada en els vuit elements, han estat molt consistents i fiables en tota la coreografia.

Les errades en elements ha estat el que ha anat condemnant a les favorites i millor classificades en el preliminar. Les xineses Liuyi Wang i Qianyi Wang han sigut les grans derrotades. Defensaven el títol mundial, havien sigut les millors en el preliminar, però han comès una errada i amb 249.4099 punts han acabat quartes. També han fallat les ucraïneses, terceres en la prèvia i subcampiones mundials, que han acabat novenes. Les darreres en actuar han estat les austríaques Anna-Maria Alexandri i Eirini-Marina Alexandri, segones en la preliminar i terceres en el mundial de l’any passat. Podien fer baixar del podi a la parella estatal, però han fallat un element i amb 240.5117 punts han ocupat la cinquena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció