Atletisme

Berta Segura guanya el bronze amb l’equip estatal en els 4x400 de l’europeu sub-23

Maria Vicente és quarta en la llargada

Berta Segura ha guanyat la medalla de bronze formant part de l’equip estatal del 4x400 m en l’europeu sub-23 que ha finalitzat a Espoo (Finlàndia). La lleidatana ha fet un gran segon relleu i amb les seves companyes Rocio Arroyo, Blanca Hervás i Carmen Avilés han finalitzat en la tercera plaça amb un temps de 3:31.11 que és un nou rècord d’Espanya sub-23.

Maria Vicente, campiona fa uns dies en el triple, ha finalitzat en la quarta posició amb una marca de 6,56 m. L’atleta de l’Hospitalet de Llobregat ha fet el mateix registre que la sueca Tilde Johansson, però com que tenia millor segon salt (6,54 per 6,47) ha acabat quarta. La tercera posició ha estat per la basca Tessy Ebosele amb 6,63, mentre que el títol se l’ha emportat clarament l’italiana Larissa Iapichino amb 6.93 en el primer intent.

Bernat Erta ha finalitzat en la sisena posició del 4x400 m amb l’equip estatal. El lleidatà ha disputat l’últim relleu i ha entrat a meta amb un temps de 3:05.68.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)