Espanya inicia el mundial amb un triomf contra Sèrbia (14-16)

Espanya ha iniciat la defensa del títol mundial amb un triomf contra Sèrbia per 14-16 (2-3, 3-5, 5-5 i 4-3), en el seu debut en el grup D. En l’altre partit del grup, Montenegro ha apallissat Sud-àfrica per 35-10. Amb vuit catalans i el tècnic català David Martín es jugarà dimecres contra Montenegro (6.30 h) la primera plaça del grup, que dona l’accés directe als quarts de final sense haver de jugar els vuitens que disputaran els segons i el tercers dels quatre grups. El terrassenc Álvaro Granados, amb 5 gols, ha estat el màxim golejador del conjunt de David Martín, seguit de Felipe Perrone amb 4. Espanya ha signat un meritori 8/11 en les accions de superioritat.

Sèrbia ha arrencat amb un 2-0, però la reacció del conjunt de David Martín ha estat virulenta, amb un parcial de 7-0 liderat per Álvaro Granados (4) i amb gols de Perrone, Bustos i Mallarach (7-2), amb 4/4 en les accions de superioritat. Sèrbia ha aturat la sagnia amb tres gols: 5-8 a la mitja part. El conjunt balcànic s’ha situat a només tres gols amb el cinquè gol de la seva figura Rasovic (8-11) però Mallarach ha replicat (8-12) en un quart molt igualat que s’ha acabat amb un 5-5 de parcial amb un darrer gol de Mallarach que ha estat clau (10-13). Espanya ha sentenciat amb tres gols seguit de Famera, Perrone i Sanahuja en els compassos inicials del darrer quart (10-16) però s’ha adormit i els serbis s’han acostat amb un parcial de 4-0.