Ciclisme

La setmana decisiva

Ciclisme. El Tour reprèn el camí avui amb una contrarellotge de 22,4 quilòmetres en una recta final amb dues etapes de muntanya en què es decidirà si el vencedor és Vingegaard o Pogacar

Una contrarellotge individual de 22, 4 quilòmetres –avui–, l’única del Tour 2023, dues etapes planes, una de mitja muntanya dijous i la traca final amb dues etapes de muntanya –demà i la potser decisiva de dissabte– i les planes de divendres i diumenge formen el bloc de la tercera setmana del Tour, que decidirà el campió d’entre el danès Jonas Vingegaard (Jumbo), campió el 2022, i l’eslovè Tadej Pogacar (Emirates), vencedor el 2021 i el 2020. El primer avantatja tan sols de deu segons el segon en una lluita aferrissada que s’ha lliurat des que va començar la present edició. El tercer en discòrdia és l’andalús Carlos Rodríguez (Ineos), que és a un món de 5:21 del líder. La contrarellotge d’avui es correrà entre les muntanyes alpines, amb un ascens final a Domardy, de segona, 2,5 quilòmetres al 9,4 %, amb rampes superiors al 15%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.