Natació

Dennis González signa l’or en el solo lliure del mundial

El nedador del CN Kallípolis de 19 anys ha excel·lit en la final i obté la seva segona medalla a Fukuoka

El barceloní Dennis González continua mantenint la natació artística catalana dalt de tot del cim i en la sisena jornada del mundial de Fukuoka ha segellat la medalla d’or en el solo lliure. En una rutina de gran dificultat i sense penalitzacions en els set elements obligatoris, el nedador del CN Kallípolis ha estat el millor en la impressió artística (105,7334) i ha acabat sumant 193,0334 punts, inabastable per qualsevol dels seus rivals. El nord-americà Kenneth Gaudet, el millor en la preliminar, ha rebut un base mark i no ha pogut passar de la tercera plaça del podi (179,5562), per darrera del colombià Gustavo Sánchez (189,9625).

Dennis González ja va ser l’any passat el campió del món júnior de solo tècnic a Quebec, i a Fukuoka, en la seva estrena en el mundial absolut, ja ha sumat dues medalles després de la plata aconseguida en el duet mixt tècnic al costat d’Emma Garcia (CN Sabadell).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)