Natació

Iris Tió, vuitena en el solo lliure del mundial

Tot i la gran impressió artística de la rutina, dos ‘base marks’ han allunyat la nedadora del Kallípolis de la pugna per les places del podi

Iris Tió (CN Kallípolis), que havia sumat tres medalles en el mundial de Fukuoka, s’ha hagut de conformar amb el vuitè lloc en la final del solo lliure. Dos base marks , la paraula maleïda del nou reglament de la natació artística (puntuació rebaixada a la base de dificultat amb la qual els jutges castiguen la dissonància entre el que s’anuncia en la rutina i el que s’executa a l’aigua), han penalitzat l’exercici de la nedadora barcelonina i han impedit que entrés en la pugna per les places del podi. En la pell de Beyoncé versionant a Steve Wonder, Tió ha fet una rutina amb molta energia i velocitat, ha estat la tercera en impressió artística (92,8000) però aquest cop, amb 178,914 punts, no ha estat suficient per pujar al podi.

La japonesa Yukiko Inui, la gran favorita, s’ha emportat l’or amb molta suficiència (254,6062), per davant de l’austríaca Vasiliki Alexandri (229,3251), de la britànica Kate Shortman (219,9542) i de la canadenca Audrey Lamothe (207,4480). Cap de les quatre ha rebut cap base mark.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)