Natació

Espanya, a les portes del podi en l’equip lliure del mundial

Tres ‘base marks’ han deixat el conjunt de Mayu Fujiki en quart lloc, a poc més de 6 punts del bronze

Després de cinc jornades rodones –cinc medalles–, la natació artística catalana ha estat víctima els dos últimes dies de l’exigència de les base marks. Avui n’han rebut tres en la rutina de l’equip lliure, que l’han deixat a les portes del podi (249,6521), a poc més de 6 punts del conjunt d’Ucraïna, el tercer classificat (256,2415). Amb l’exercici més ben sincronitzat i el tercer en impressió artística (120,9000), la selecció de Mayu Fujiki, campió en l’equip tècnic i segon en la preliminar, s’ha quedat aquest cop sense premi. En la rutina d’avui han intervingut les catalanes Txell Mas (Les Franqueses), Berta Ferreras, Paula Ramírez i la incansable Iris Tió (CN Kallípolis).

El títol ha estat per a l’equip xinès, amb coreografia de la catalana Anna Tarrés, que presentava l’exercici de major dificultat i s’ha emportat l’or amb 329,1687 punts. Japó ha ocupat el segon lloc, amb 317,8085 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)