Natació

Arribada triomfal

Natació artística. L’expedició catalana aterra a l’aeroport de Barcelona amb les sis medalles conquerides al mundial de Fukuoka

Mentre altres modalitats aquàtiques continuen la competició al mundial de Fukuoka, ahir al vespre va aterrar a Barcelona via Seül bona part de la llorejada delegació catalana de natació artística, amb el magnífic botí de sis medalles: dues d’or, una d’argent i tres de bronze. A més dels familiars, els esportistes i el cos tècnic de l’expedició també van ser rebuts pel president de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, i el director del CAR de Sant Cugat, Ramon Terrassa. Les set nedadores convocades per aquesta cita històrica eren Txell Mas (CN Les Franqueses), Mireia Hernández Luna (CN Granollers), Emma Garcia (CN Sabadell) i els components del CN Kallípolis Iris Tió, Paula Ramírez, Berta Ferreras i Dennis González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)