Natació

Jessica Vall s’estrena en el seu sisè mundial

La nedadora del CN Sant Andreu, tota una referència de la delegació catalana, ocupa el 28è lloc en 100 m braça (1:08.64) i no pot passar a les semifinals. També figura inscrita en els 200 m braça i el relleu de 4x100 m estils

Ja fa un parell de temporades que Jessica Vall (CN Sant Andreu), de 34 anys, compagina la natació d’alt nivell amb la feina, però n’ha tingut prou per guanyar-se el bitllet per competir en el seu sisè mundial, tots des del seu debut a Barcelona 2013. Aquesta matinada s’ha estrenat en les eliminatòries de 100 m braça, on ha acreditat 1:08.64, insuficient per guanyar-se l’accés a les semifinals. S’ha situat en 28a posició. El millor registre ha estat per a la lituana Ruta Meilutyte (1:04.67). Una lesió en una peu al mes de gener va condicionar la preparació de Vall i va impedir que competís tant com li hauria agradat.

A Fukuoka, la deixeble de Jordi Jou també està inscrita en els 200 m braça (dijous), la seva prova preferida. És en aquesta distància on va assolir el millor èxit de la seva carrera amb la medalla de bronze a Kazan 2015. A Fukuoka, però, està especialment motivada per competir en els relleus de 4x100 m estils, una disciplina que fa pinya i que es disputarà en la jornada de cloenda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)