Ciclisme

Garrote és segon en una cursa en ruta del mundial paralímpic que ha dominat

Ha estat superat pel francès Jouanny per només cinc segons

Sergi Garrote ha finalitzat en la segona posició de la cursa en ruta la classe H2 del mundial paralímpic de Glasgow. El barceloní ha dominat gairebé tot la prova, però al final ha cedit davant el francès Florian Jouanny que ha guanyat amb un temps d’1h22.31 i ha superat al handbiker català per només 5 segons (1h22:36). La tercera posició en el podi l’ha ocupat l’italià Luca Mazzone que ha arribat a més de nou minuts (1h31:39).

Sergi Garrote de 44 anys, ha sortit amb molta empenta i en la primera de les tres volta ja s’ha quedat sol al capdavant i ha agafat una avantatge de 55 segons sobre el francès, el campió de l’any passat. En la segona volta Sergi Garrote s’ha mantingut al davant, però Florian Jouanny l’hi ha començat a retallar diferències, i ha passat a 43 segons. En els darrers quilòmetres de la prova de 46,8 km, el francès ha atrapat al català i l’ha superat per un marge molt curt. El barceloní va ser tercer en el mundial de l’any passat i ha repetit la plata del 2021.

Sergio Garrote havia guanyat el títol mundial de contrarellotge en aquest mundial, quan també va superar a Florian Jouanny, segon. El barceloní va revalidar el títol mundial paralímpic que va guanyar el 2022 a Baie-Comeau (Canadà) en la lluita contra el crono.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)