Ciclisme

Alba Riera, bronze al mundial de trial amb 15 anys

La vigatana liderava la final després de ser la única en sumar 60 punts

Alba Riera (2008) puja al podi del campionat del mon elit femení de trial, amb només 15 anys i en el seu debut en la prova. La pilot del CE Trialsport Osona, encara cadet, és campiona absoluta d’Espanya i de Catalunya i havia estat primera i segona en les dues cites de la Copa del Món 2023.

La vigatana, tercera en la semifinal, liderava la classificació en l’últim gir després de ser la única en fer els 60 punts en el penúltim, però una relliscada en l’inici –la segona zona– la deixava amb 10 punts i 180 en total. L’alemanya Nina Reichenbach superava Riera acabant amb 210 per sumar el seu sisè mundial i la madrilenya Vera Baron tancava la final penalitzant en la zona on la vigatana relliscava i acaba caient poc després sumant la plata amb 190 punts finals.

En 20” júnior, Víctor Pérez frega el podi amb la quarta posició en el seu primer any a la categoria, de la qual ja és campió estatal júnior i català. El pilot de Sant Pere de Vilamajor (2006), or en els relleus dimecres, es va quedar a 30 punts de les medalles. Riera suma el quart podi català a Glasgow, després del de Pérez i els dos de Sergio Garrote.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)