Vela

Gisela Pulido inicia el mundial de Kite amb una victòria i un no finalitzat

Sílvia Mas i el gallec Nicolás Rodríguez se situen cinquens en el 470 mixt

La premianenca Gisela Pulido ha iniciat el mundial de classes olímpiques que s’està disputant a La Haia, Països Baixos, amb una victòria en la fórmula Kite. Ha guanyat la segona regata, però en la primera no ha finalitzat la prova. La jornada ha estat marcada pel vent i s’han ajornat moltes regates. El grup de regatistes de Gisela Pulido només ha disputat dues proves mentre que l’altre grup n’ha fet tres i per això la catalana va en una posició irreal en la general, la 40a. En el Kite masculí el barceloní Bernat Cortés ha pogut disputar quatre proves aquest primer dia amb dues desenes places, una novena i una dinovena, que ha descartat. Ocupa el 32è lloc amb 29 punts.

El 470 mixt també s’ha vist perjudicat per la falta de vent i només han disputat una regata. La barcelonina Sílvia Mas i el gallec Nicolás Rodríguez han acabat quarts i han pujat a la cinquena posició amb 20 punts. Els barcelonins Jordi Xammar i Nora Brugman han acabat setzens, han descartat aquest resultat –el seu pitjor–, i han baixat a la vuitena posició amb 28 punts.

En l’ILCA6 la santcugatenca Cristina Pujol ha disputat dues regates però no ha estat afortunada, en la primera no ha acabat i en la segona ha sigut la 18a. Baixa a la 40a plaça amb 56 punts. El 49er i el 49er FX femení han tingut jornada de descans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)