Handbol

Domen Makuc es perdrà tota la temporada

Handbol.El central del Barça té una ruptura del lligament lateral extern i de l’encreuat anterior del genoll i haurà de passar per la sala d’operacions

Un cop aterrat a Barcelona procedent de Doboj, les exploracions complementàries van confirmar el pitjors dels diagnòstics a Domen Makuc. El central eslovè del Barça, de 23 anys, té una ruptura del lligament lateral extern i del lligament encreuat anterior del genoll esquerre, dimecres vinent haurà de passar per la sala d’operacions i s’estarà un temps aproximat de baixa d’entre nou i dotze mesos.

La lesió de Makuc arriba dues setmanes després que es confirmés la marxa de Luka Cindric al Dinamo de Bucarest, immers en l’operació retallada, i quan el club apostava pel jove eslovè i el vallesà Pol Valera, que avui fa 25 anys, en la direcció del joc. Amb la lesió de llarga durada de Makuc, Valera es queda com a únic central pur del primer equip de Carlos Ortega. S’haurà de veure si a la secció exploren el mercat o confien en el jugador de la Garriga i la polivalència dels esquerrans Blaz Janc (extrem) i Melvin Richardson (lateral), que ja van exercir aquesta funció puntualment durant el curs passat. En tot cas, en una temporada atapeïda de compromisos, el tècnic andalús també haurà de mirar al filial. Amb Bruno Reguart cedit al Fraikin BM Granollers fins al 2024 –precisament va entrar en l’operació per incorporar Valera– i el lateral Aleksandar Cenic fitxat pel Dinamo de Bucarest, els grans referents de la primera línia del Barça Atlètic són els germans bordilencs Djorde i Petar Cikusa i Ezequiel Conde, que el cap de setmana van assolir el títol mundial juvenil amb la selecció espanyola a Croàcia.

Títol blaugrana al torneig de Doboj

El Barça va superar l’Al-Ahly de David Davis amb suficiència (37-31) en la final del torneig de Doboj i tanca el primer test de pretemporada amb quatre victòries. El conjunt de Carlos Ortega va marcar la pauta des de l’inici i al descans, amb un recital ofensiu, ja havia deixat el triomf pràcticament sentenciat (23-12). En la segona part, l’equip egipci, que havia estat capaç d’esgarrapar un empat contra el Montpeller (25-25), va retallar la diferència, però en cap cas va posar en perill la victòria blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)