Atletisme

Jaël Bestué, a les semifinals dels 100 m

Ha ocupat el tercer lloc de la seva eliminatòria (11.28) i demà serà entre les 24 millors del mundial

Jaël-Sakura Bestué continua trencant barreres en la velocitat catalana. A l’hivern es va convertir en la primera atleta de la federació espanyola a competir en la final dels 60 m d’un europeu en pista coberta a Istanbul i aquest migdia ha segellat l’accés a les semifinals de 100 m d’un mundial a l’aire lliure, a Budapest. La velocista santcugatenca ha ocupat el tercer lloc de la sèrie (11.28) –passaven tres de manera directa– i no ha hagut d’esperar a conèixer els tres temps de repesca. La cubana Yunisleydis García, una de les seves rivals directes, ha estat desqualificada per sortida nul·la. La nord-americana Brittany Brown (11.01) i la britànica Dina Asher-Smith (11.04) han estat les dominadores d’aquesta sèrie. El millor registre del sumari ha estat per a la també nord-americana Sha’Carri Richardson (10.92). “Era tot un repte accedir a les semifinals i ho he aconseguit, així que estic molt contenta. No he tingut una cursa molt lineal ni estable, he anat una mica a batzegades, però soc dins que és l’important. Demà espero fer-ho millor en les semifinals. Al matí em costa activar-me i això m’ha passat factura”, ha dit als micròfons de Teledeporte.

Les semifinals es disputaran en la jornada de demà (20.35 h), una hora abans de coronar la campiona mundial en la final (21.50 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)