Atletisme

Bestué, setena en la segona semifinal dels 100 m (11.25)

La santcugatenca Jaël-Sakura Bestué, amb 11.25, ha ocupat el setè lloc en la segona semifinal dels 100 m del mundial i ha posat fi a la primera de les tres proves que disputarà a Budapest. Havent accedit a semifinals, Bestué ja havia fet història i encara té els 200 i el relleu de 4x100 m per acabar de completar el seu programa a la capital hongaresa. Des del carrer 9, la recordista catalana ha tingut una mala sortida i no s’ha pogut apropar al seu registre personal (11.10). La vallesana competia al costat de les tres velocistes més ràpides de l’any i tenia possibilitats molt remotes d’accedir a la final. En aquesta sèrie s’ha imposat la jamaicana Shericka Jackson (10.79), seguida amb el mateix temps que la ivoriana Marie-Josée Ta Lou (10.79) i la nord-armeicana Sha’Carri Richardson (10.84).

Al final de les semifinals, Bestué ha parlat pels micròfons de Teledeporte: “Buscava la marca personal, però vull marxar contenta. Penso que ho he fet bé. És veritat que ho podia haver fet millor perquè m’he posat amunt massa aviat, però era un experiència nova per mi. Eren moltes emocions. Les sensacions han estat bones i ja tinc moltes ganes de córrer els 200 m.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)