Futbol sala

El Barça i l’Industrias jugaran la final de la copa de Catalunya

Els blaugrana han derrotat al Cerdanyola (1-5) i els colomencs al Sala-5 Martorell (2-8)

El Barça i l’Industrias s’enfrontaran en la final de la copa de Catalunya després d’imposar-se avui en les seves semifinals. Els blaugrana han superat en la segona al Cerdanyola del Vallès per 1-5 després d’un enfrontament força disputat. Els blaugrana s’han avançat amb dos gols en els primers sis minuts, però no han pogut sentenciar el partit davant un rival lluitador i que ha tingut les seves ocasions fins a la segona meitat. Pel Cerdanyola ha marcat Héctor i pels blaugrana Erick ha fet dos gols i Sergio González, Diego i Matheus un cada un.

L’Industrias Santa Coloma ha derrotat per un clar 2-8 el Sala-5 Martorell en la primera semifinal que s’ha disputat a Martorell. Els colomencs han iniciat amb molt d’encert el partit, han marcat en el primer minut i en el minut vuit ja guanyaven per 0-4. En la segona meitat el conjunt local ha intentat reduir distàncies però els colomencs han respost immediatament a cada gol. Pel Sala-5 Martorell han marcat Ibai i Javi i per l’Industrias han anotat Cerdejo (3) Peña (2), Povill (2) i Khalid. La final serà diumenge a Martorell (12.45 h).