Tennis

Paula Badosa no fa net de la lesió i dona per finalitzada la temporada

L’empordanesa es va retirar de Wimbledon al juliol i ha intentat tornar a jugar dues vegades

Paula Badosa ha anunciat a través de les seves xarxes socials que dona per acabada la temporada. L’empordanesa no acaba de fet net de la seva lesió, continua amb dolor i juntament amb el seu equip han decidit no competir més aquest 2023 i tornar la propera temporada.

“Hola a tots us volia actualitzar de la meva situació amb la lesió... Després d’estar lluitant molts mesos per tornar a competir, dono per finalitzada la meva temporada. Els que em coneixeu sabeu que m’agrada molt competir i com de difícil ha sigut prendre aquesta decisió. Ho hem intentat tot amb el meu equip però el dolor no m’està deixant avançar. Gràcies a la gent que segueix al meu costat en aquests durs moments. Ens veiem l’any vinent, més fota que mai.”

Paula Badosa es va retirar a Wimbledon –cita a la qual va arribar minvada i en la qual va sorprendre la seva presència– per lesió quan perdia contra la ucraïnesa Marta Kostyuk. Després es va inscriure i va intentar tornar en el Masters 1.000 de Montreal, i ara estava en el quadre principal de l’Obert dels Estats Units, que comença dilluns, i havia de jugar contra Venus Williams. Anteriorment es va perdre l’obert d’Austràlia per una lesió a la cuixa dreta, després va fer-se una fractura per estrès a la columna vertebral a Roma, no va poder jugar a Roland Garros i ja no s’ha recuperat del tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)