El KH-7 Granollers suma el seu desè títol seguit (38-25)

Les de Robert Cuesta no han tingut rival contra un Sant Quirze d’inferior categoria

El KH-7 Granollers, que aquest cap de setmana ja s’estrena a la lliga, ha sumat el títol de la Supercopa de Catalunya en superar el Sant Quirze (38-25). El matx, que s’ha celebrat al Pavelló Can Cases de Martorell, ha estat dominat per les jugadores de Robert Cuesta. El Sant Quirze, que jugarà a Plata, ha fet un excel·lent partit, sobretot a la segona part, tot i el poc temps que porta de pretemporada. El matx ha arrencat amb un 4-0 que ha eixamplat fins l’11-4 tot i el temps mort de Pau Lanceta. Al descans 22-11 amb el partit totalment decidit però al segon temps el Sant Quirze ha plantat cara, jugant amb criteri mentre Cuesta ha aprofitat per fer rotacions. El KH-7 Granollers i el Sant Quirze s’havien vist les cares ja a la final del 2021. Thais González ha estat escollida la millor portera mentre Alba Tort ha estat la millor jugadora del matx.