El Barça suma l’onzena supercopa de Catalunya

Handbol. Supera en la final el Fraikin Granollers, que presenta el seu segon equip, perquè està immers en l’eliminatòria de la lliga europea

Barça 47 Fraikin Granollers 29

BARÇA:Pérez de Vargas, P. Valera (2), Carlsbogard (1), Mem (2), Gallego (3), Wanne (4), Janc (2), N’Guessan (3), Gómez (12), Petrus, Zarzuela (4), D. Cikusa, Langaro (3), Richardson (1), Barrufet (3), P. Cikusa (4), Rodríguez (3) i Nielsen.FRAIKIN GRANOLLERS:Amores, López (3), Chávez, B. Valera (1), V. Romero (7), Massa (3), Povill (1), Domingo (5), Orts (2), Guijarro (1), Castillo (3), Duran (1), Carreño (1) i E. Romero.Parcials cada cinc minuts:3-2, 6-6, 11-7, 15-8, 19-11 i 22-14 (descans), 26-15, 29-17, 34-19, 38-21, 44-25 i 47-29.ÀRBITRES:A. Marín i I. Garcia.

El Barça va guanyar el seu onzè títol de la supercopa de Catalunya en 11 finals contra el Fraikin Granollers. En aquesta ocasió la diferència entre els dos equips va ser molt més gran, ja que el conjunt vallesà va presentar el seu segon equip reforçat amb juvenils. El resultat de la final va ser clar per als blaugrana, 47-29. El Fraikin Granollers està a la meitat de l’eliminatòria de la lliga europea contra el Constanta romanès i va reservar la totalitat del primer equip. Dissabte els vallesans han de disputar el partit de tornada a casa i tenen dos gols d’avantatge després de guanyar en l’anada (27-29).

El Barça va presentar el seu primer equip, però va donar molts minuts als seus jugadors joves, sobretot en la segona meitat. Al seu davant el Granollers va intentar plantar cara amb jugadors que ja estan en dinàmica del primer equip i amb els quatre campions del món juvenils amb la selecció espanyola aquest estiu.

En el minut 10 del partit es va arribar amb un 6-6, i a partir d’aquí el conjunt blaugrana, amb dos parcials de 4-0, es va anar distanciant i es va arribar al descans amb un 22-14. En la segona meitat els dos equips van continuar amb un alt ritme de joc i els gols van continuar arribant. Els blaugrana van assolir la màxima diferència de 19 gols en el minut 54 (43-24), i es van acabar imposant per 47-29. El blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas va ser escollit millor porter i Víctor Romero, del Granollers, el millor jugador de la final.